پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 


قیمت : 116000 تومان


برند : پیرکس


پستی پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 


قیمت پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 



 


برای و مشاهده این محصول و محصولات دیگر کلیک نمایید.



پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27


 


شیشه از قرن نوزده‌ام میلادی در ساخت ظروف خوراک‌پزی استفاده ‌مورد استفاده قرار می‌گرفته. ظروف شیشه‌ای اولین بار در سال 1893 با برند Duran در آلمان ساخته شدند. البته شیشه‌ای که برای این منظور استفاده می‌شود، نوع خاصی است. این نوع شیشه که با نام «شیشه‌ی بروسیلیکات» شناخته شده و اختراع «آتو شات» (Otto Schott)، شیمی‌دان آلمانی است؛ بیش از سه برابر شیشه‌های معمولی در برابر انبساط حرارتی، مقاومت داد. این میزان مقاومت باعث می‌شود که بتوان از شیشه‌ی بروسیلیکات در ساخت ظروف خوراک‌پزی استفاده کرد. لازم به توضیح است که عامل شکستن ظروف شیشه‌ای نیرویی است که انبساط لایه‌های گرم‌تر به دیگر لایه‌ها وارد می‌کنند. اگر این انبساط کم‌تر باشد، شیشه دیرتر خواهد شکست. مفاهیم فنی به کنار، چنین ظروفی چه مزیتی برای آشپز خواهند داشت؟اولین مزیت ظروف شیشه‌ای «چند منظوره» بودن آن‌هاست. به راحتی می‌توان سوپی که با قابلمه‌ی شیشه‌ای پخته شده است را سر میز آورد و از ظروف دیگر استفاده نکرد. ظروف فلزی قابلیت استفاده در مایکروفر را ندارند، ولی ظروف شیشه‌ای می‌توانند اشعه‌های مایکروفر را از همه‌ی جهات عبور داده و به غذایی که داخل‌شان وجود دارد، برسانند. همچنین، ظروف شیشه‌ای دیرتر از ظروف فلزی گرم می‌شوند. این ویژگی باعث می‌شود که در زمان پخت برخی از غذا‌ها و دسرها مانند کیک اسفنجی، تمام کیک بدون این‌که لبه‌های‌اش بسوزد، کاملا بپزد.


 



 


برای و مشاهده این محصول و محصولات دیگر کلیک نمایید.



 


شیشه از قرن نوزده‌ام میلادی در ساخت ظروف خوراک‌پزی استفاده ‌مورد استفاده قرار می‌گرفته. ظروف شیشه‌ای اولین بار در سال 1893 با برند Duran در آلمان ساخته شدند. البته شیشه‌ای که برای این منظور استفاده می‌شود، نوع خاصی است. این نوع شیشه که با نام «شیشه‌ی بروسیلیکات» شناخته شده و اختراع «آتو شات» (Otto Schott)، شیمی‌دان آلمانی است؛ بیش از سه برابر شیشه‌های معمولی در برابر انبساط حرارتی، مقاومت داد. این میزان مقاومت باعث می‌شود که بتوان از شیشه‌ی بروسیلیکات در ساخت ظروف خوراک‌پزی استفاده کرد. لازم به توضیح است که عامل شکستن ظروف شیشه‌ای نیرویی است که انبساط لایه‌های گرم‌تر به دیگر لایه‌ها وارد می‌کنند. اگر این انبساط کم‌تر باشد، شیشه دیرتر خواهد شکست. مفاهیم فنی به کنار، چنین ظروفی چه مزیتی برای آشپز خواهند داشت؟اولین مزیت ظروف شیشه‌ای «چند منظوره» بودن آن‌هاست. به راحتی می‌توان سوپی که با قابلمه‌ی شیشه‌ای پخته شده است را سر میز آورد و از ظروف دیگر استفاده نکرد. ظروف فلزی قابلیت استفاده در مایکروفر را ندارند، ولی ظروف شیشه‌ای می‌توانند اشعه‌های مایکروفر را از همه‌ی جهات عبور داده و به غذایی که داخل‌شان وجود دارد، برسانند. همچنین، ظروف شیشه‌ای دیرتر از ظروف فلزی گرم می‌شوند. این ویژگی باعث می‌شود که در زمان پخت برخی از غذا‌ها و دسرها مانند کیک اسفنجی، تمام کیک بدون این‌که لبه‌های‌اش بسوزد، کاملا بپزد.


 



تصاویر بیشتر


 



پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27




 


برای و مشاهده این محصول و محصولات دیگر کلیک نمایید.






 


 


پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 ارزان , پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 با قیمت ارزان , پستی پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27, پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 با قیمت 116000 , پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 فقط 116000 , پیرکس پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 , kharid online پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 , kharid پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 arzan , qeymat پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 , پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 , تخفیف برای پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 , تخفیف ویژه پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 , پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27 با تخفیف ویژه , ویژه پیتزا خوری پیرکس سری Borosilicate سایز 27


الان بخر تحویل بگیر ظروف ,پیرکس ,پیتزا ,سایز ,خوری ,borosilicate ,borosilicate سایز ,خوری پیرکس ,پیتزا خوری ,ظروف شیشه‌ای ,خوراک‌پزی استفاده ,ظروف خوراک‌پزی استفاده ,شیشه‌ای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت پارس انگلیش تازه تربن اخبار ایرانی ها تولید و فروش انواع سیلیس شعروادبیات: کریم لقمانی سروستانیs@rv دانلودستان بیگ گو سئو داخلی محبوب فان چت | آدرس اصلی محبوب فان بیا برا خرید